• Ma - Za 8.00 - 18.00
  • Vlaamse Gaai 35 3893 KE Zeewolde
  • 06-26936342
  • Ma - Za 8.00 - 18.00
  • Vlaamse Gaai 35 3893 KE Zeewolde
  • 06-26936342

Haswing elektromotor

Vaarliefhebber? Bestel uw Haswing bij 123outboards.nl!

Met een Haswing elektromotor bent u verzekerd van een fluisterstille, milieuvriendelijke en compacte elektromotor. In de webshop van 123outboards.nl kunt u dan ook een uitgebreide keuze maken uit de producten van dit merk. Ook voor onderhoudsproducten en accessoires voor uw boot bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan bekend om onze snelle en kundige service, ruime assortiment en voordelige prijsstelling. Wenst u meer informatie over het merk Haswing? Lees dan verder op deze pagina en bestel uw elektromotor in de webshop van 123outboards.nl!

Overlast aan boord is verleden tijd!

Herrie aan boord, stankoverlast.. U kent de oude benzinemotoren wel die nog steeds veelvuldig worden gebruikt. Die voor een hoop overlast kunnen zorgen tijdens een vaartochtje. Met een Haswing elektromotor is dit echter verleden tijd! Ideaal voor de liefhebbers van varen die op zoek zijn naar een schoner en stiller alternatief. De elektromotor van Haswing zorgt voor een een krachtige voortstuwing, milieuvriendelijk met een groot bedieningsgemak. Doordat deze elektromotor licht in gewicht is en een compacte vorm heeft, kunt u snel en gemakkelijk gaan genieten van een ontspannen boottochtje! Heeft u hier oren naar? Dan bent u meteen op de juiste plek. De webshop van 123outboards.nl heeft een ruime keuze Haswing producten in het assortiment.

De voordelen van de elektromotor van Haswing

Ervaar zelf het gemak en de gebruiksvriendelijkheid van de Haswing elektromotor en bestel deze eenvoudig in de webshop 123outboards.nl. Dit innovatieve merk heeft een aantal mooie voordelen, welke wij hieronder voor u op een rij zullen zetten:

  • Licht in gewicht en gebruiksvriendelijk
  • Nooit meer geluidsoverlast aan boord: stil in gebruik
  • Duurzaam en milieuvriendelijk
  • Voordelig geprijsd
  • Krachtige voortstuwing

Wilt u weten of Haswing een geschikte keuze is voor uw boot? 123outboards.nl informeert u hier graag over, zodat u een juiste keuze kunt maken. Neem gerust contact met ons op zodat wij u van informatie kunnen voorzien.

Bestel snel in onze online watersportwinkel!

123outboards.nl is de online watersportwinkel waar u uitstekend terecht kunt voor al uw bestellingen omtrent watersport en pleziervaart. Wij kunnen leveren uit voorraad, zodat u uw bestelling snel kunt verwachten. Ook voor onderhoud en onderdelen kunt u in onze online webshop terecht. Heeft u vragen? Mail dan naar info@123outboards.nl of bel op telefoonnummer 06-26936342. Uw Haswing elektromotor bestelt u snel en eenvoudig bij 123outboards.nl!